About me

zoals ik het zie en voel

“Who are we anyway?”

Mijn taak | Mijn missie| Jouw zelfvertrouwen

Simpel toch?

“Een goed portret geeft jezelfvertrouwen”

Visie

 Mijn visie op mijn fotografie is balans

Mijn hele leven ben ik al met beeld bezig. Niet alleen op fotogebied . . . maar ook op het gebied van grafische vormgeving en interieur. Alles moet in het plaatje kloppen, ik houd van evenwicht in mijn beeld, maar ook van gezelligheid. Combineren, het liefst met verschillende stijlen en dit omvormen tot 1 geheel.  In alle facetten van mijn werkzaamheden komt dit terug, ondanks verschillen maakt evenwicht het beeld rustig en op elkaar afgestemd.

“Beeld moet in balans zijn”

Missie

Iedereen die voor mijn lens staat moet blij zijn met het eindresultaat

Het is fijn om te merken dat tijdens de shoot de klant al het “WOW, ben ik dat-gevoel” heeft. Als je samen op dat punt bent gekomen krijgt het zelfvertrouwen een boost met als resultaat een foto waar iedereen blij van wordt.

 
Elke fotograaf kan toch alles?

Helaas moet ik je uit de droom helpen want ik kan ook niet alles gemakkelijk fotograferen. Of laat ik het anders zeggen, als ik een uur landschappen aan het fotograferen ben zal er best wel wat tussen zitten.
Als ik een uur portretten aan het schieten ben dan heb ik een selectieprobleem want er is te veel keus.

Ik ben gezegend met het feit dat men zich heel snel openstelt aan mij zodat ik het persoon voor mijn lens kan portretteren zoals deze is . . .

 

Portretfotografie draait om openstellen en energie nemen en geven.

Een portret moet je zelfvertrouwen geven en geen afbreuk doen aan het zelfvertrouwen.

Well? Are you ready to fly with me?

Meidenshoot.nl